De groep hanteert als missie: 'Serving the industry'.

Andus Group is een internationale holdingmaatschappij met zelfstandige dochterondernemingen. Meer dan 100 jaar ervaring ligt ten grondslag aan de leidende positie die Andus Group wereldwijd heeft opgebouwd binnen de industrie. De werkmaatschappijen van Andus Group zijn gegroepeerd in drie divisies: Gouda Refractories Group, HSM Offshore Energy en Specialties.

 

Binnen iedere divisie, ligt de focus op de eindgebruiker in een van de volgende marktsegmenten: industrie en petrochemie, energie, civiele techniek, olie & gas, rail-infra, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

 

Andus Group heeft zich ontwikkeld tot een krachtige, multidisciplinaire organisatie die in staat is toegevoegde waarde te creëren voor haar klanten middels een breed scala aan diensten en producten. Variërend van de productie van vuurvaste stenen en betonnen, het bouwen van bruggen, sluizen en complexe staalconstructies, de ontwikkeling van hoogwaardige procesapparatuur tot de productie van platforms voor de offshore-industrie. Ook is Andus Group actief op het gebied van reizigersinformatiesystemen, inrichting van openbare ruimten, corporate identity en lichtreclames. Het geheel van activiteiten binnen Andus Group biedt een breed spectrum van specifieke, technische oplossingen en diensten aan klanten wereldwijd.

 

De organisatie behaalde een omzet van € 202 miljoen in 2022 en heeft een workforce van circa 570 medewerkers in Nederland, België, Duitsland, Zweden en Slowakije. Het is een kerngezond concern dat aan de top van de markt opereert. Juist omdat de groep de kracht en het oplossend vermogen biedt die de hedendaagse opdrachtgever verlangt. Naast autonome groei, streeft Andus Group naar groei door acquisities. Andus Group is een sterke, betrouwbare partner voor haar klanten, werkend volgens de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen.

 

Serving the industry

De internationaal opererende groep hanteert als missie: 'Serving the industry'. Deze lijfspreuk maakt dat industriële klanten wereldwijd altijd een beroep kunnen doen op de gespecialiseerde know-how binnen de drie divisies waarin de werkmaatschappijen zijn ingedeeld: Refractories, Steel Structures en Specialties. Een gezonde mix van betrouwbaarheid en constante drang naar innovatie zorgt ervoor dat Andus Group in staat is om met succes haar toppositie in de markt te behouden. Andus Group is een solide bedrijf dat menselijke meerwaarde combineert met modern ondernemerschap, hoogwaardige technieken, veiligheid en inspirerend leiderschap.

 

De  groep hanteert als missie: 'Serving the industry'.
De  groep hanteert als missie: 'Serving the industry'.
De  groep hanteert als missie: 'Serving the industry'.